در سومین جشنواره ملی سیمرغ سخن، نوجوان کتابخوان هرمزگانی، سیمرغ زرین مهتر مجری را کسب کرد.
به گزارش انجمن تخصصی کودک و رسانه به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، «مائده غریب نواز»، عضو نوجوان کتابخانه فرهیختگان ایسین و کم سن و سالترین مدیر باشگاه کتابخوانی هرمزگان و نویسنده بندرعباسی در سومین جشنواره ملی سیمرغ سخن که به مناسبت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان در شهر قزوین برگزار شد، توانست سیمرغ زرین در بخش مهتر مجری (مجری صحنه) را به خود اختصاص دهد.
هدف از برگزاری این جشنواره، «کشف استعدادها و شکوفایی کودکان و نوجوانان در عرصه مجریگری، سخنوری و قصهگویی» است.
از دیگر اهداف جشنواره، «ایجاد نشاط اجتماعی و فضای مناسب به منظور افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس کودکان و نوجوانان»، «شناسایی نقاط ضعف و قوت سخنوران کودک و نوجوان با ارائه کارنامه سخنوری به شرکت کنندگان»، «بررسی و آشنایی با آخرین و جدیدترین روشهای مجریگری و قصهگویی» و «تشویق کودکان و نوجوان به بررسی ادبیات کهن ایران زمین و آشنایی با شعرای نامی کشور» است.
سومین دوره این جشنواره به داوری «مهدی آقا بیگی»، «علی فروتن (عمو فتیله ای)»، «مریم وطن پور»، «فریبا علوی یزدی» و «زهرا گروه ای» درسالن همایش دانشگاه بین اللملی امام خمینی شهر قزوین برگزار شد و کودکان و نوجوانان ۵ تا ۱۸ سال در بخشهای مختلف مجریگری، قصهگویی و سخنوری با یکدیگر رقابت کردند.
«مائده غریب نواز»، عضو نوجوان کتابخانه فرهیختگان ایسین، در دوره های قبلی جشنواره نیز توانسته بود سیمرغ زرین در بخش قصه گویی را کسب کند.