رفتن به محتوای اصلی
اخبار و تازه ها

کتاب «دوتوک، عروسک کوچک بلوچی» نامزد سیزدهمین لاک‌پشت پرنده شد

کتاب «دوتوک، عروسک کوچک بلوچی» از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نامزد نهایی دریافت نشان‌های طلایی یا نقره‌ای سیزدهمین دوره‌ی لاک‌پشت پرنده شد.

به گزارش انجمن تخصصی کودک و رسانه به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این کتاب از مجموعه کتاب عروسک‌های بومی ایران (تاجمیر) نوشته زهره پریرخ، تحقیق و پژوهشِ افسانه احسانی و سپیده شهبازی و تصویرگری هاله قربانی از تولیدات کانون پرورش فکری است.

دوتوک نام یک عروسک بلوچی است. مردم تاجمیر و مناطق اطراف با ساختن و معرفی آن دوتوک را جهانی کرده‌اند. متن کتاب «دوتوک» بر اساس پژوهش تهیه شده و دو عروسک دوتوک نیز پیوست آن است. 
«دوتوک، عروسک کوچک بلوچی» پیش‌تر نیز برگزیده یست‌ودومین جشنواره ملی کتاب رشد و نامزد دریافت جایزه نخستین جشنواره ملی و بین‌المللی کتاب کودک و نوجوان شده بود.
لاک‌پشت پرنده فهرستی از کتاب‌های برتر کودک و نوجوان است که با همکاری مشترک شهر کتاب مرکزی و فصلنامه تخصصی پژوهشنامه ادبیات کودک و نوجوان تهیه می‌شود.
این کتاب‌ها بر اساس شیوه‌نامه‌ای مکتوب و با اصول و معیارهایی روشن به فهرست راه می‌یابند و یا موفق به دریافت نشان طلایی یا نقره‌ای می‌شوند.

آیین اهدای جوایز به برگزیدگان و رونمایی از فهرست‌های چهل‌ونهم، پنجاهم، پنجاه‌ویکم و پنجاه‌ودوم لاک‌پشت پرنده روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ در شهر کتاب مرکزی به نشانی تهران، خیابان شریعتی، نبش کلاته برگزار می‌شود.

دیدگاه شما چیست؟