ورود عضویت
Fa En

انجمن تخصصی کودک و رسانه

صفحه اصلی > درباره انجمن > همکاران > اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه

اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه

اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه

معرفی اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه


به‌ منظور شتاب بخشیدن و جهت دادن به حرکت روبه رشد انطباق رسانه ملی با رسانه ای تراز اسلام و انقلاب اسلامی و تولید دانش رسانه‌ای مبتنی بر اندیشه دینی، مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما در سال ۱۳۷۳ در شهر قم تأسیس شد. ازآنجاکه این هدف، جز با اتکا به علمای دینی و بهره‌گیری از توان حوزه‌های علمیه تحقق نمی‌پذیرفت، محل استقرار آن شهر مقدس قم تعیین شد.
حاصل این اقدام راهبردی بعد از ۲۰ سال فعالیت چاپ و انتشار بیش از ۷۰۰ عنوان کتاب و بیش از ۱۲۰۰ شماره از نشریات مختلف برای هدایت و حمایت فکری از برنامه‌ریزان و برنامه‌سازان صداوسیما بود.

مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما در سال ۱۳۹۳ و بر اساس بازنگری‌های انجام‌شده در ساختار سازمان صدا و سیما به اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه تبدیل شد.
اداره کل پژوهش‌های اسلامی، به‌عنوان حلقه وصل حوزه‌های علمیه و رسانه و به‌مثابه یک مرکز راهبردی برای نهادینه کردن آموزه‌های اسلامی در برنامه‌های صداوسیما مأموریت‌های زیر را به عهده دارد:
«تولید دانش هنری و رسانه‌ای با رویکرد اسلامی، تأمین نیازهای پژوهشی رسانه ملی، باهدف اعتلای ساختار و محتوای برنامه‌ها و تحقق رسانه اسلامی»
در این مسیر اصول و ارزش‌های زیر موردتوجه است:
۱ . توجه و تأکید بر آموزه‌های اسلامی، آرمان‌های انقلاب و نظام، رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری و مأموریت‌های سازمان صداوسیما؛
۲٫ ایجاد فضای جهادگرایانه و نوآورانه با تقویت انگیزش فضلا و پژوهشگران برای تحقق رسانه اسلامی؛
۳٫ اتکا به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی و پژوهشی حوزه‌های علمیه؛
۴ . روشمندی، اتقان و علمیت پژوهش‌ها؛
۵ . معطوف بودن پژوهش، آموزش و تولید به نیازهای واقعی رسانه؛
۶ . کاربردی کردن معارف دینی در حوزه هنر؛
۷ . ارتقای جایگاه پژوهش و پژوهشگران در سازمان؛
۸ . رویکرد تعالی جویانه در همه عناصر و فعالیت‌ها.

اهداف کلان
۱٫ تولید دانش هنری و رسانه‌ای مبتنی بر ارزش‌ها و آموزه‌های دینی؛
۲٫ تأمین نیازهای رسانه، تعمیق و ارتقای معرفت و ایمان روشن‌بینانه، اخلاق فاضله و رفتار دینی خالصانه آحاد جامعه و حفظ و اعتلای فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی؛
۳٫ تولید آثاری برای ریشه‌دار کردن شناخت و باور عمومی به ارزش‌ها و بنیان‌های فکری انقلاب و نظام اسلامی؛
۴٫ بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز فعال در حوزه دین و رسانه در داخل و خارج از کشور؛
۵٫ صیانت از پیام، محتوا و قالب برنامه‌های تأثیرگذار به‌ویژه سریال‌های الف و الف ویژه از طریق مشارکت جدی در همه مراحل تولید؛
۶٫ آسان‌سازی دسترسی مدیران و برنامه‌سازان به اطلاعات و معارف دینی؛
۷٫ بالا بردن سطح کارشناسی برنامه‌های معارفی رسانه ملی؛
۸٫ تقویت ارتباط حوزه‌های علمیه و رسانه ملی؛
۹٫ ارتقای بینش و دانش دینی، هنری، رسانه‌ای و ارتباطی مدیران و برنامه‌سازان رسانه؛
۱۰٫ آگاهی بخشی نسبت به فعالیت‌های ضد دینی و ضد ارزشی رسانه‌های بیگانه؛
۱۱٫ ارائه الگوی سازمانی متعالی و پای بند به اصول و الزامات اخلاق حرفه‌ای.

 

راهبردهای پژوهشی اداره کل پژوهش‌های اسلامی:
۱٫ مبتنی بودن بر آموزه های دینی؛
۲٫ سفارش‌محوری و تاکید بر نیازهای سازمان صدا و سیما؛
۳٫ رسانه‌ای بودن و در نظر گرفتن کاربری پژوهش ها در رسانه؛
۴٫ ارتقاء مستمر کیفیت محصولات و فعالیت‌ها؛

ساختار اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه

با عنایت به جایگاه و کارکردهای پیش‌گفته، ایجاد ارتباط تنگاتنگ و ارگانیک اداره کل با حوزه ستاد و صف (شبکه‌ها و مراکز استانی) نیاز استراتژیک و مهم است که باید سازوکار ساختاری آن فراهم شود.
تغییر مسائل جامعه و نیازهای آن، رویکردهای سازمان را متغیر نشان می‌دهد؛ به دلیل تغییر مداوم نیازهای سازمان و لزوم انطباق نیازهای جامعهِ مخاطبِ رسانه با آموزه‌های دین اسلام و معارف اهل‌بیت (علیهم‌السلام) انجام پژوهش‌های بنیادی و کاربردی متناسب با نیازهای رسانه ملی از اهداف اصلی ساختار جدید اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه است. بنابراین مجموع پژوهش های دینی رسانه در دو دفتر پژوهش های بنیادی و کاربردی پیگیری و انجام می شود که هر یک دارای گروه های پژوهشی متناسبی هستند:


دفتر پژوهش‌های بنیادی:
وظیفه این دفتر ورود به پژوهش های بنیادی اسلامی رسانه است. مسائل نظری و تئوریکی که می تواند بر همه شئونات و فعالیت های یک رسانه در حکومت دینی تاثیر داشته باشد. به دیگر سخن این دفتر، مبانی اندیشه دینی را در حوزه فعالیت های رسانه ای می کاود. برای تأمین این نیاز راهبردی فعالیت‌های این دفتر در گروه‌های چهارگانه زیر دنبال می‌شود:

گروه اخلاق و رسانه
گروه اخلاق و رسانه اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه باهدف بررسی های بنیادی در رابطه اخلاق با رسانه و رابطه اخلاقی رسانه با مخاطب و همچنین تأمین پژوهش‌های اخلاقی ـ رسانه‌ای برای برنامه‌سازان مراکز صداوسیما تشکیل‌شده است. هدف از انجام این پژوهش‌ها، پشتیبانی محتوایی از برنامه‌های رسانه ملی است که توسط پژوهشگران دانشگاهی و حوزوی انجام می‌شوند. ازجمله طرح های پژوهشی گروه اخلاق و رسانه می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
• منشور اخلاقی رسانه
• فرهنگ اخلاقی معصومین (ع) حروف ز، و، ص، ض؛
• راهبردهای رسانه‌ای پیش‌گیری از کینه و دشمنی؛
• رسانه و مبانی اخلاقی حضور اجتماعی زنان؛
• راهکارهای رسانه تقویت اخلاق زیست‌محیطی با رویکرد اسلامی و … .
شماره تماس: ۳۲۹۱۵۵۴۵ -۰۲۵
پست الکترونیک: ethics.media@irc.ir

گروه فقه و رسانه
وجود صدها مسئله در حوزه رسانه‌های جدید، لزوم شناخت حقیقی جایگاه رسانه و ابعاد آن و هماهنگ‌سازی با نظام فکری اسلام، ایجاب کرد این گروه به وجود آید. گروه فقه و رسانه باهدف پشتیبانی مدیران و برنامه‌سازان رسانه ملی و کمک به ایجاد رسانه‌ای هماهنگ با احکام فقهی، شروع به کار کرده است. این گروه مسائل و چالش‌های پیش‌روی برنامه‌سازان رسانه ملی مانند فقه موسیقی و فقه طنز و… را بررسی می‌کند و به تولید اندیشه در حوزه فقه رسانه‌ای و رسانه فقه‌محور می‌پردازد. برخی از طرح های پژوهشی این گروه عبارتند از :
• موسیقی و رسانه
• ماهیت شناسی طنز مطلوب
• اصول رابطه زن و مرد در برنامه های رسانه ای
• ابعاد فقهی برنامه های نقد
تلفن تماس: ۳۲۹۱۰۶۰۰ -۰۲۵
پست الکترونیک: figh.media@irc.ir

گروه اعتقادات و رسانه
گروه اعتقادات و رسانه، به بررسی مسائل بنیادی رسانه و اعتقادات اهتمام دارد. تأمین پژوهش‌های اعتقادی برنامه‌سازان مراکز صداوسیما نیز از دیگر وظایف این گروه است. درواقع، هدف از این پژوهش‌ها، پشتیبانی محتوایی برنامه‌های رسانه ملی است و پژوهشگران مراکز حوزوی و دانشگاهی این پژوهش‌ها را با نظر گروه به‌صورت پروژه‌ای انجام می‌پذیرد. همچنین ارتباط با مراکز علمی پژوهشی و رسانه‌ای، برای بالا بردن کیفیت کارهای پژوهشی از دیگر وظایف این گروه است. در ذیل به برخی از فعالیت‌های پژوهشی این گروه اشاره می‌کنیم که به‌صورت کتاب در دسترس برنامه‌سازان مراکز مختلف قرارگرفته است:
• امام حسین از دیدگاه اهل سنت؛
• امام رضا (ع) از دیدگاه اهل سنت؛
• پاسخ به شبهات وهابیت درباره تشیع؛
• بازنمایی فرشتگان عزرائیل، فرشته مرگ و حضرت اسرافیل در رسانه ؛
• روح در فرهنگ اسلام با تأکید بر ماهیت آن؛
• ویژگی عرفان اسلامی.
شماره تماس: ۳۲۹۱۰۶۰۱-۰۲۵
پست الکترونیک: belaefs.media@irc.ir

گروه فرهنگ و هنر دینی رسانه
تأثیر و تأثر رسانه بر حوزه فرهنگ به‌ویژه در جامعه‌ای که فرهنگ دینی مبناست، ضرورت مطالعه نسبت این دو حوزه را بیشتر کرده است و از طرفی مطالعه میان دین و هنر و تولید نظریه در حوزه هنر دینی ازجمله ضرورت‌هایی است که موجب شده یکی از گروه‌های پژوهشی روی این موضوع تمرکز داشته باشند.
شماره تماس ۳۲۹۲۸۷۹۵ -۰۲۵

دفتر پژوهش‌های کاربردی:

گروه جریانات و افکار انحرافی دینی
ازجمله آسیب‌های نوپدید در حوزه مطالعات دین و رسانه، وجود جریان‌ها و افکار انحرافی، التقاط‌ها یا خرافه‌گرایی و معنویت‌های خودساخته بشری و امثال آن است. رصد این آسیب‌ها، ارائه آموزه‌های دینی متناسب با آن و رسیدن به راهبردها و راهکارهای رسانه‌ای، مهم‌ترین وظیفه این گروه است.
مهمترین فعالیت های این گروه به شرح ذیل است:
۱٫ رصد و بررسی شبانه روزی ۱۲ شبکه ماهواره ای دینی فارسی زبان معاند
۲٫ انتشار ۴۸ شماره نشریه محرمانه امواج شبهه (رصد و بررسی شبکه های ماهواره ای شیعی معاند، وهابی، مسیحی تبشیری، بهایی و صوفی)
۳٫ رصد، تحلیل و بررسی مهمترین جریان های معارفی رسانه ای داخل از جمله تدوین دو گزارش در مورد برنامه شب های آسمانی شبکه قرآن و معارف سیما- تحلیل و بررسی برنامه سمت خدا و …
۴٫ برگزاری نشست های جریان شناسی روند تصویرسازی از وقایع آخرالزمان در غرب، آینده نگری و تهدیدات رسانه ای و جریان شناسی مفاهیم ماورائی در سریال های سیما و…؛
۵٫ رصد مستمر و تشکیل اتاق فکر و کارگروه های تحلیل و بررسی سریال های ویژه ماه رمضان در شبکه های عربی با موضوع تاریخ اسلام و تدوین جزوات و کتاب تحلیل بررسی آنها نظیر : سریال الحسن و الحسین، الفاروق عمر و امام الفقهاء، خیبر، قصه های زنان در قرآن و زیر آسمان وطن و باب المراد(سیره و زندگی امام جواد)؛
۶٫ طراحی و تولید بولتن تصویری[نرم افزار چندرسانه ای] «مرصاد» و «امواج زهرآگین» و «امواج شبهه» : رصد فضای رسانه ای کشور در حوزه های فرهنگی و مذهبی؛ با قابلیت تفکیک موضوعی و جستجو.
۷٫ تحقیق و پژوهش در مورد شبهات شبکه های ماهواره ای در موضوع قیام امام حسین و وقایع عاشورا و تهیه کتابی با همین موضوع به همراه «ایده های برنامه سازی برای مواجهه با آنان»
۸٫ تحقیق، پژوهش و تهیه کتاب «عاشورا و شبکه های ماهواره ای، راهکارها و راهبردهای رسانه برای مواجهه با شبهات قیام امام حسین»
۹٫ تهیه ۸ شماره جزوه راهبرد رسانه با موضوعاتی نظیر، جریان شناسی وقایع آخرالزمان، «رسانه ملی و تبلیغ و ترویج فرهنگ مهدویت»؛«کارکردهای رسانه ملی و جهاد اقتصادی»، رسانه ملی، زن و خانواده و چگونگی مواجهه با ادیان و فرقه های انحرافی و …
۱۰٫ ارائه مشاوره، کارشناسی و محتوا به برنامه های تلویزیونی تولیدی در موضوع ماهواره(پندار، حقیقت، ماه دوازدهم، شب آسمانی و …)
تلفن تماس: ۳۲۹۱۹۶۷۶-۰۲۵

گروه تاریخ و مناسبت‌های
بالا بردن فرهنگ عمومی جامعه و تعظیم شعائر الهی و بزرگداشت مناسبت‌های مذهبی یکی از وظایف رسانه ملی است که در فرهنگ‌سازی و گسترش ارزش‌ها اسلامی در سطح جامعه، نقش مؤثری دارد. ازاین‌رو، گروه مناسبت‌ها به‌منظور پشتیبانی محتوایی برنامه‌های رسانه ملی در مناسبت‌ها، به پژوهش‌های موردنیاز آن اقدام می‌کند:
۱٫ پژوهش‌های مناسبتی در موضوع‌های اسلامی (مذهبی ـ ملی)؛
۲٫ پژوهش درزمینهٔ سیره و زندگانی شخصیت‌های مذهبی (سیاسی ـ فرهنگی).
برخی از آثار پژوهشی منتشرشده این گروه عبارت‌اند از:
ـ انتشار ۱۶ جلد کتاب با مضمون زیرنویس‌ها و پیام‌های کوتاه با موضوع‌های متنوع سیاسی اجتماعی و فرهنگی
ـ انتشار حدود ۳۰ کتاب با موضوعات شعار سال ۸۹ – ۹۲
ـ انتشار کتاب‌هایی چون: رسانه و هنر اسلامی، آیین برنامه‌سازی با موضوع مهدویت، سیره ائمه در عزاداری امام حسین (ع) با رویکرد رسانه‌ای، روزنگار برنامه‌سازی، زیبایی‌شناسی حماسه عاشورا و…
شماره تماس ۳۲۹۰۲۲۲۲ -۰۲۵
پست الکترونیک history.group@irc.ir

گروه خانواده و سبک زندگی
گروه خانواده و سبک زندگی اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه با هدف مطالعه و انجام پژوهش های کاربردی در رابطه با خانواده، سبک زندگی اسلامی و رسانه و پشتیبانی فکری و محتوایی از برنامه سازان صدا و سیما تشکیل ‌شده است.
تعامل و بهره گیری از ظرفیت‌های مراکز و نهادهای پژوهشی حوزه علمیه و موسسات پژوهشی خاص مطالعات زن و خانواده و سبک زندگی، در حوزه مامویت این گروه است.
۱٫ ضرورت و فلسفه وجودی گروه:
– اهمیت موضوع خانواده و سبک زندگی؛
– نیازمندی اصحاب رسانه به موضوعات به روز در حوزه خانواده و سبک زندگی؛
– پشتیبانی محتوایی از شبکه‌های رسانه‌ای مامور به فعالیت در حوزه خانواده و سبک زندگی؛
– وجود شبکه‌های ماهواره‌ای معاند با سبک زندگی اسلامی و بنیان خانواده؛
– مطالبه مقام معظم رهبری از دستگاههای فرهنگی به ویژه رسانه ملی در جهت آسیب‌شناسی و اصلاح سبک زندگی و نقش خانواده در این مسئله؛
۲٫ اهداف:
– تبیین دیدگاه اسلام درباره اهمیت جایگاه، منزلت و کارکردهای خانواده در نظام اسلامی؛
– ترویج تشکیل، تحکیم و تعالی نهاد خانواده و پیشگیری از تزلزل و فروپاشی آن از طریق رسانه ملی؛
– ارتقاء سطح فرهنگی و تربیتی اعضای خانواده به ‌منظور ایفای نقش موثر در خانواده ؛
– مقابله با القائات شبکه‌های ماهواره‌ای بیگانه فارسی زبان فعال با ماموریت تخریب بنیان خانواده و القاء سبک زندگی غربی؛
– آگاهی‌بخشی به افراد خانواده نسبت به حقوق و وظایف یکدیگر و زدودن نگرش‌های نادرست جامعه از طریق رسانه؛
– گسترش و تعمیق ارزش‌های اصیل اسلامی در خانواده برای تربیت نسل سالم، باایمان، مسئول و مؤثر در رشد خود، خانواده و جامعه بر اساس سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی؛
– ارائه راهبرد به مدیران و برنامه‌سازان رسانه ملی به منظور تقویت و تعمیق برنامه‌های خانواده محور؛
– ارائه راهکارها و ایده‌های مناسب برای طرح الگوی خانواده مطلوب در سبک زندگی ایرانی اسلامی در برنامه‌ها؛
– آسیب‌شناسی برنامه‌های خانواده و کمک به اصلاح و بهبود روند ساخت برنامه‌ها؛
۳٫ آثار منتشر شده:
ـ زن؛ نظام سلطه و رسانه‌ها؛
ـ کتاب‌شناسی توصیفی زن و خانواده؛
ـ رسانه، فرهنگ و سبک زندگی؛ بررسی الگوی خانواده مطلوب ایرانی اسلامی در رسانه ملی؛
ـ زن در تاریخ و اندیشه اسلامی و نگاهی به حقوق زن در اسلام؛
– تهدیدها و آسیب‌های شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان بر خانواده با تاکید بر زنان.
۴٫ طرح‌های پژوهشی:
– خانواده، آسیب‌ها و چالش‌های نوپدید و راهکارهای رسانه‌ای آن؛
– اطلس موضوعی؛ استخراج موضوعات کاربردی در حوزه سبک زندگی.
و ……
علاوه بر این، دو فصلنامه «رسانه و خانواده» و «کودک، نوجوان و رسانه» هر کدام در هفت شماره، تا پایان سال ۱۳۹۳ در این گروه به چاپ رسیده است.
شماره تماس: ۳۲۹۳۵۸۰۳ – ۳۲۹۲۸۷۳۰- ۰۲۵
پست الکترونیکی: family_media@irc.ir


مدیریت نمایندگی خراسان رضوی
– تعامل روزافزون با حوزه علمیه مشهد و آستان قدس رضوی و دیگر مراکز علمی و پژوهشی؛
– ارتقای حوزه پژوهش دین و رسانه از طریق ارتباط مستمر و روزآمد با کارشناسان، اندیشمندان و پژوهشگران در سطح استان خراسان؛
– جذب و تربیت پژوهشگران، مشاوران، کارشناسان و ناظران متعهد در حوزه دین و رسانه در سطح استان خراسان؛
– همکاری و مشارکت و ارائه خدمات برنامه‌سازی به حوزه‌های برنامه‌ساز در سطوح ملی و استانی درزمینهٔ افزایش کیفی غنای برنامه‌های اسلامی؛
– شناسایی نیازهای پژوهشی بخش‌های برنامه‌ساز سازمان در زمینهٔ پژوهش‌های و تولیدات معارفی ـ اسلامی؛
– تحلیل و رویکرد شناسی قالب و محتوای دینی برنامه‌های صداوسیما.

شماره تماس: ۳۲۲۱۵۱۰۸ -۰۵۱

پست الکترونیک: kh.razavi@irc.ir

 

 

مدیریت خدمات پژوهشی


فناوری اطلاعات

فناوری اطلاعات، آثار و محصولات اداره کل پژوهش‌های اسلامی را در سایت و نرم‌افزار ارائه می‌نماید.
برخی امکانات موجود در سایت اداره کل پژوهش‌های اسلامی صداوسیما عبارت‌اند از:
– ارائه متن کامل کتب و نشریات اداره کل؛
– ارائه متن گزیده‌های معارفی در هشت موضوع مختلف؛
– ارائه اطلاعات اندیشمندان طراز اول اسلامی؛
– ارائه اطلاعات کارشناسان رسانه‌ای در تخصص‌های مختلف علوم اسلامی و انسانی؛
– ارائه ایده، طرح و فیلم‌نامه با موضوع‌های دینی؛
– ارائه آثار مرتبط با شعار سال‌های مختلف؛
– ارائه آثار مرتبط با مناسبت‌های ملی و مذهبی پیش رو، در بسته‌های اطلاعاتی ویژه؛
– قابلیت جست‌وجوی پیشرفته، در همه امکانات بیان‌شده.
شماره تماس: ۳۲۹۱۷۴۴۲-۰۲۵
پست الکترونیک:it@irc.ir

 

کتابخانه و آرشیو:


کتابخانه اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه، باهدف متعالی تحقق رسانه اسلامی و به‌ منظور سامان‌دهی پژوهش‌های اسلامی در رسانه ملی تشکیل‌شده است نیازهای پژوهشی به‌طور مطلوب تأمین شود و محتوای برنامه‌های اسلامی این رسانه فراگیر نیز اعتلا یابد. کتابخانه و آرشیو اداره کل نیز همزمان با شروع به کار این اداره، سرویس‌دهی و مجموعه‌سازی خود را آغاز کرده است. کتابخانه اداره کل شامل کتب فارسی، عربی، لاتین، نشریات ادواری فارسی، جزوات، پایان‌نامه‌ها و… است که پژوهشگران، دانشجویان و دوستداران کتاب از آن استفاده می‌کنند. همچنین آرشیو، مأموریت حفظ و نگهداری و ارائه خدمات منابع دیداری و شنیداری تأمینی و تولیدی مرکز را بر عهده دارد.
کتابخانه هم‌اکنون با دارا بودن بیش از ۳۵٫۰۰۰ عنوان کتاب، ۲۰۰ عنوان نشریه، ۳۱۱ عنوان پایان‌نامه؛ ۲۵۰ عنوان جزوات پژوهشی و بیش از ۱۰۰۰ عضو فعال، بزرگ‌ترین کتاب‌خانه موجود در سازمان صداوسیماست.
همچنین آرشیو شامل ۷۰۰۰ فیلم و مستند و بیش از ۱۴۰٫۰۰۰ دقیقه راش و منابع تولیدی اداره کل است.
آرشیو مرکز علاوه بر دارا بودن ۵۰۰۰ عنوان از فیلم‌های سینمایی شاخص ایران و جهان،۱۲۰۰۰۰ دقیقه راش علما و فرزانگان، ۳۰۰۰۰ دقیقه برنامه‌های تولیدی اداره کل و ۲۰۰۰ عنوان برنامه مستند، سه فعالیت اصلی را بر عهده دارد که در دو بخش مجزا انجام می‌گیرد. این بخش‌ها عبارت‌اند از:‌
الف) بخش سمعی و بصری: این بخش شامل شناسایی منابع موردنیاز، تهیه منابع، استخراج اطلاعات مربوطه، ورود اطلاعات و آماده‌سازی نهایی را بر عهده دارد.
ب) بخش آرشیو تولیدی: این بخش به بازبینی و شات لیست و ارائه خدمات مربوط به تولیدات واحدهای مختلف اداره کل پژوهش‌های اسلامی و همچنین تولیدات دانشجویی دانشکده صدا و سیمای قم و صدور رسید آرشیو می‌پردازد.
شماره تماس: ۳۲۹۲۰۰۷۷-۰۲۵

همکاری با اداره کل

 

برچسب ها :

پیغام شما

  1. Seyedhasani گفت:

    با حمد و ثنای الهی برای اگاهی مردم در زمانی که مردم عصر ما عذاب روز رستاخیز را درک میکنند با توجه به اینکه دین برنامه زندگی و تکامل انسان است و اصول دین پایه هایی هستند که اساس و بنیاد ان را تشکیل میدهند بطوریکه با فروریختن هر یک از انها نتیجه مطلوب حاصل نمیشود پس با ایمان داشتن به قران و حدیث ایمان داشتن به غیب و عدل الهی جزای خیر و شر هر کس حقیقت نبوت در قران چنین توصیف شده ما هیچ قومی را عذاب نکردیم مگر بیم دهنده ای برانها فرستادیم و تکذیب شد و ما هم انان را گرفتیم و سخت مجازات کردیم پس در این روزها از فرستاده خدا غافل نباشید و حقیقت کلمه توحید بر پایه لا اله الا الله استوار است نیست معبودی جز خدا و حقیقت کلمه امامت بر پایه وصیت شب وفات رسول خدا استوار است که در کتاب غیبت شیخ طوسی بزرگ امامیه که بعد از معصومین دومین جایگاه را دارد املا شده که رسول خدا فرمود بعد از من ۱۲ امام و ۱۲ مهدی هستند که بعد از صاحب الزمان به احمد الحسن ع اشاره شده که وظیفه زمینه سازی ظهور را دارد که هر کس از ایشان غافل باشد گرفتار است چرا که رسول خدا فرمود هر کس امام زمانش را نشناسد با مرگ جاهلیت از دنیا رفته و از میان بیرقها هدایت گرتر از بیرق یمانی وجود ندارد که اطاعت از او بر همه واجب است و هر کس اطاعتش نکند اهل دوزخ است واگر رسول خدا فرمود ظهور مهدی همانند قیامت است خداوند اهل حق و باطل را با عذاب از هم جدا میکند که نشان ان در اسمان اشکار شده ستاره دنباله داری که عمر ۵۰ هزار ساله دارد یعنی پایان دنیا پس این دنباله دار بزودی تعقیر کرده و بصورت شهاب سنگ یا ستاره طارق بر زمین کوبیده میشود و هر کس از عذاب روز رستاخیز ایمن شود مورد رحمت خدا قرار گرفته جز سفیانی ها اگر قران تذکری است از امت های گذشته که تکذیب کردند فرستادگان خدا را و گرفتار عذاب شدند انسان با کبر و غرور گرفتار میشود همانگونه که مقربی از خلق خدا با کبر و غرور نافرمانی پروردگار کرد و از جایگاهش رانده شد و ابلیس نام گرفت و اگر گفت پروردگارا حال که مرا فریفتی من بر زمین بدیها را در نظر بندگانت نیک اراسته و همهگی انان را گمراه میکنم مگر بندگان مخلص تو در میان انان و اگر از راستگویان بود نزدیگ به همه مردم ایران را گرفتار عذاب روز رستاخیز کرده و اگر ۵ سال پیش به لطف خدا بر خواسته ام مانع نشده بودند جز چند نفر از مردم ایران همگان گرفتار بودند و اگر امان گرفتم تا سخن حق را بشنوند و بسوی خدا و رسول خدا و امام زمانشان یمانی ال محمد شتاب کنند و از بار گناهان بکاهند تا از نجات یافتگان باشند انشا الله به دعای ۵ تن ال ابا و فرزندانشان