تأکید بر اهمیت برنامهریزی برای نوجوانان از سنین کم
رییس جهاددانشگاهی ضمن بازدید از دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد بر لزوم برنامهریزی برای نوجوانان از سنین کم تأکید کرد و گفت: اگر میخواهیم این نوجوانان در بزرگسالی نیز کارهای موفقیت آمیز انجام دهند از همین حالا و در سنین نوجوانیشان باید برنامه ریزی را شروع کرد.
حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی امروز یکشنبه (۱۶ اردیبهشتماه) از دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد که در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران برگزار شده بازدید کرد و با دانش آموزان نخبه سراسر کشور که طرحهای پژوهشی خود در حوزههای مختلف را در این نمایشگاه دو روزه ارائه کردهاند به گفتوگو پرداخت.
دکتر مسلمی نائینی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه بیان کرد: نمایشگاه بسیار عالی است و همانطور که میدانیم و شاهد هستیم هر کدام از این بچهها میتوانند دانشمندان بزرگی شوند و در آینده کارهای بزرگی برای کشورمان انجام دهند.
رئیس جهاددانشگاهی با تأکید بر اینکه باید روی مسأله برنامه ریزی برای این نوجوانان اهمیت خاصی قائل شویم، گفت: اگر میخواهیم این نوجوانان در بزرگسالی نیز کارهای موفقیت آمیز انجام دهند از همین حالا و در سنین نوجوانیشان باید شروع کرد.
رییس جهاددانشگاهی در پایان سخنان خود با بیان اینکه از دیدن این همه توان و استعداد دانش آموزان سراسر کشور در این نمایشگاه لذت بردم، اظهار داشت: باید برای تک تک اینها به جای واژه دانش آموز از واژه دانشمند استفاده کرد.
دکتر مسلمی نائینی در خصوص اینکه چگونه میتوان شاهد تبلور و تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم توسط جهاددانشگاهی بود، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی از ابتدای تأسیس بر این اصل استوار بوده که با مشارکت مردم کاری انجام دهد. ما نیز در پی این هستیم تا برای تکمیل برخی نیازهای این نهاد از بخش خصوصی کمک بگیریم و از طریق سرمایه گذاری و تولید انبوه کارها را انجام داده و مسائل مختلف را با مشارکت مردم به سرانجام برسانیم.
در ادامه بازدید رییس جهاددانشگاهی از این نمایشگاه، دکتر الهام یاوری رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) نیز در خصوص ایجاد تعاملات بیشتر و افزایش بهره مندی از ظرفیتهای جهاددانشگاهی تصریح کرد: ما تلاش میکنیم دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش آموزان با استعداد کل کشور را شناسایی کرده و به مسیر علمی که در سمپاد شروع شده ملحق کنیم.
رئیس جهاددانشگاهی ادامه داد: این دانش آموزان ظرفیتهای بسیار فوق العادهای دارند برای اینکه با جهان دانش آشنا بشوند و تأثیرگذاری خودشان در فضاهای متفاوت دانشی، پژوهشی و پرورشی را عمق و گسترش بدهند. بنابراین برای اینکه این کار را انجام دهند به محیطهای علمی و ارتباط با افرادی که از جهت فرهنگی و علمی ساختار پژوهشی قوی دارند نیاز دارند. همچنین باید بتوانند از آزمایشگاه ها، امکانات و تجهیزات ارزشمند مراکز دانش بنیان استفاده کنند.
رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) در پایان سخنانش تأکید کرد: یکی از بهترین این مراکز جهاددانشگاهی است که خوشبختانه ارتباطاتی با هم برقرار کردهایم و باید این ارتباطات را تقویت کنیم تا بچهها بتوانند توانمندیهای بالقوه خودشان را به منصه ظهور برسانند.
بر اساس این گزارش؛ تبیین نقش و اهمیت فرهنگ پژوهش، گفتمان سازی پژوهشمحور کردن آموزش و مسأله محور کردن پژوهش در مدارس سمپاد کشور، توسعه علاقهمندی و فراهم نمودن فضای رقابتی سالم جهت تبلور استعدادهای دانش آموزان مدارس سمپاد کشور، ایجاد و توسعه بستر مناسب جهت شکوفایی خلاقیت و تواناییهای بالقوه دانش آموزان سمپادی و مهارت افزایی و توانمندسازی دانش آموزان در حوزه تحقیق و پژوهش از اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
بنا بر اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، این نمایشگاه روزهای ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشتماه در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خیابان حجاب تهران در حال برگزاری است.
پیغام شما